Четвер, 28 Березня, 2024

"Русское лото": бочечки удачі

“Русское лото” (дерев’яні бочечки) – популярна настільна гра, що дозволяє до надзвичайності просто спіймати удачу за хвіст. Вперше про лото почули в Італії в XVI столітті. Але його популярність не згасла, і навіть в сучасному світі, повному інновацій, завжди знаходиться час для дерев’яних діжок. Придбати гру можна на сайті planeta-igr.com

Огляд гри та особливості

До цього дня “Русское лото” не змінило своїх правил, зберігши колишній азарт і нескладний опис правил. Учасниками можуть стати всі бажаючі, навіть діти віком від 5-ти років. У команду можна набрати від 2-х до 6-ти осіб. Це настільна гра, правила якої пояснюються за кілька секунд, а ось сам ігровий процес затягує з головою і надовго. Серед подібних відзначають також такі ігри: “Джанга” і “5 в 1”. Але все ж дерев’яні бочечки визнані класикою свого жанру.

Правила: як грати в лото?

Перш ніж приступити до гри, команда вибирає одного ведучого. Ведучий може керувати, не граючи, або ж керувати і брати участь нарівні з іншими гравцями, за бажанням. Але саме провідний отримує в своє розпорядження мішечок з дерев’яними бочечками. Кожен учасник бере собі одну картку з числами. Можна кілька карт, але важливо, щоб на руках у всіх було в підсумку однакову кількість. Після цього ведучий, не дивлячись і гарненько перемішавши вміст, дістає з мішечка одну бочечку, і оголошує число на ньому. Учасникам потрібно знайти дане число на своїй картці (картках). Якщо число знайшлося, воно закривається фішкою.

купить игру русское лото

Гра Російське лото вважається завершеною, коли один з учасників закриє на своїх картках все оголошені числа. Ця людина і вважається переможцем. Якщо ж закрити всі числа за один хід виходить відразу у декількох учасників, то переможець – той, хто першим повідомив про це. Все гранично просто, але, в той же час, і захоплююче.

Купити лото – отримати “вічну” гру

На відміну від інших всіляких сучасних ігор, як настільних, так і комп’ютерних, гра Русское лото – класика, яка не виходить з моди. Вона ідеальна на будь-яких заходах і для будь-якої компанії, будь то близькі родичі, діти або друзі. До речі, в якості подарунка “Русское лото” теж підійде. “Русское лото” (дерев’яні бочечки) – популярна настільна гра, що дозволяє до надзвичайності просто спіймати удачу за хвіст.

Джерело: редактори інтернет-магазину настільних ігор planeta-igr.com

.,.,.,.