П’ятниця, 29 Березня, 2024

Ноутбук чи комп’ютер: чому надати перевагу

Громіздкі стандартні комп’ютери поступово відходять у минуле. Адже все більше українців віддають перевагу ноутбукам, які оснащені чималою кількістю функцій і ні в чому не уступають комп’ютерам.

Переваги ноутбука

  1. Мобільність. Головною характеристикою, яка відрізняє ноутбуки Київ від настільних ПК, є їхня мала вага та габарити, що абсолютно не впливає на технічний стан ноутбуків. Гаджет можна взяти з собою в будь-яке місце: у подорож, відрядження чи на дачу. Чого не скажеш про стандартні комп’ютери.
  2. Автономна робота. Наявність безпровідного акумулятора дозволяє працювати на ноутбуці чи переглядати фільми декілька годин без підзарядки. Тривалість автономної роботи залежить від потужності акумулятора.
  3. Можливість підключення до бездротових мереж. Зараз важко уявити своє життя без інтернету та wi-fi мереж. Адже практично в кожному будинку чи офісі є мережа wi-fi, яка дозволяє виходити в інтернет з ноутбука без будь-яких додаткових пристроїв. В той час як настільні комп’ютери не мають вбудованого адаптера. Однак, його можна без проблем докупити.

Варто додати, що перш ніж відправитися купувати комп’ютер чи ноутбук, слід добре зважити, для чого саме вам потрібна техніка. Для роботи з документами чи перегляду фільмів, ноутбуки є ідеальним варіантом. Проте, якщо ви працюєте із складними програмами, які потребують високої потужності, варто все ж таки придивитися до настільних ПК, оскільки ноутбуки з високими технічними характеристика зазвичай є дороговартісними.

Де купити ноутбуки від перевірених виробників у Києві

ноутбук

Чималий вибір ноутбуків від відомих виробників представлений в інтернет-магазині COMFY. Завітавши на сайт, ви знайдете ноутбуки як для розваг, так і для роботи.

Так, якщо ви полюбляєте комп’ютерні ігри з високими графічними характеристиками, радимо звернути увагу на Ноутбук ігровий Acer Nitro 5 AN515-43. Пристрій працює на процесорі AMD Ryzen™ 3-го покоління та відеокарті AMD Radeon™ RX 560. Ще однією перевагою цієї моделі є високоточне зображення. Екран дозволяє передати якомога реалістично навіть найтонші відтінки кольорів. Ноутбук має вмонтоване додаткове охолодження завдяки подвійним вентиляторам.

Для роботи чудовим варіантом є ноутбук Asus X543MA-GQ497 Silver з діагоналлю екрана 15,6 дюйма. Техніка працює на двохядерному процесорі Celeron N4000 з оперативною пам’яттю 4 гігабайти, що дозволяє йому виконувати усі поставлені задачі.

Варто додати, що при замовленні ноутбуків вартість доставки становитиме лише 1 гривню.

.,.,.,.